tag:blogger.com,1999:blog-6883922679182251324.post1746824179744425312..comments2024-02-19T12:31:59.920+01:00Comments on Pa amb oli i sucre: Pastís de patataAnirachttp://www.blogger.com/profile/17634332076925996488noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6883922679182251324.post-42068711844787585572011-01-21T17:22:33.177+01:002011-01-21T17:22:33.177+01:00Ahir a la nit vaig fer el teu pastís de patata, va...Ahir a la nit vaig fer el teu pastís de patata, va quedar boníssim. Vaig probar de posar-hi pebre vermell, mig picant i mig dolç, en comptes de posar-hi nou moscada, i va agradar moltíssim a casa. També vaig posar-hi pernil curat perquè no tenia anxoves. Gràcies per la teva recepta.conpanyvinohttps://www.blogger.com/profile/13949991970356901751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6883922679182251324.post-56297940006428799222011-01-20T16:44:36.299+01:002011-01-20T16:44:36.299+01:00Ciao...che bello leggere il tuo blog...sei italian...Ciao...che bello leggere il tuo blog...sei italiana pero'?...da me mi hai posto una domandina che ho preferito risponderti qui..per i biscottini, certo che puoi usare una farina di riso normale, o anche puoi comprare del riso integrale mixarlo più finemente possibile e passarlo al setaccio e cosi' otterrai la farina di riso integrale...grazie per la tua visita e piacere di conscerti!<br />PatPatriziahttps://www.blogger.com/profile/15273799441285764368noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6883922679182251324.post-80795148741486828142011-01-20T10:35:37.014+01:002011-01-20T10:35:37.014+01:00Dev'essere di un buono!!Complimenti
Un abbracc...Dev'essere di un buono!!Complimenti<br />Un abbraccio e buona giornatamarianna franchihttps://www.blogger.com/profile/07107479236807394458noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6883922679182251324.post-33538686125969686312011-01-19T22:32:30.109+01:002011-01-19T22:32:30.109+01:00Doncs m´alegro que trobis interessants els taps cr...Doncs m´alegro que trobis interessants els taps cristal·litzats, és una tècnica típica de molts postres de servar...<br /><br />No ho dic el que ara diré per compliment, realment tens un bloc plenissim de reptes molts interessants, et felicito!!!<br /><br />Salut@RusKiiishttps://www.blogger.com/profile/03504005642051332933noreply@blogger.com