tag:blogger.com,1999:blog-6883922679182251324.post3740617088977722100..comments2024-02-19T12:31:59.920+01:00Comments on Pa amb oli i sucre: Arancini de SicíliaAnirachttp://www.blogger.com/profile/17634332076925996488noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-6883922679182251324.post-32039254386533988312011-08-14T19:17:06.238+02:002011-08-14T19:17:06.238+02:00Les vaig provar a Itàlia fa anys i em van encantar...Les vaig provar a Itàlia fa anys i em van encantar... de fet fa temps que tinc ganes de fer-ne!! Ara encara me n'has fet venir més... quina pinta!<br />Petonets<br />SandraAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6883922679182251324.post-58883893459527481062011-08-14T17:50:51.054+02:002011-08-14T17:50:51.054+02:00buaaa! quina bona pinta!! Ha de dur-te al cel aque...buaaa! quina bona pinta!! Ha de dur-te al cel aquest plat!! m'encanta!! me l'apunto amb el teu permís!! petonstrifasic de baileyshttps://www.blogger.com/profile/01911950330479845397noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6883922679182251324.post-90286643728811155222011-08-13T15:53:58.740+02:002011-08-13T15:53:58.740+02:00M'ha encantat, tinc ganes de provar-lo.
Gràcie...M'ha encantat, tinc ganes de provar-lo.<br />Gràcies per la receptaA peu coix. Núria Saguéshttps://www.blogger.com/profile/10252047922377994628noreply@blogger.com