tag:blogger.com,1999:blog-6883922679182251324.post3955582485501656324..comments2024-02-19T12:31:59.920+01:00Comments on Pa amb oli i sucre: Peus de porc a la llaunaAnirachttp://www.blogger.com/profile/17634332076925996488noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6883922679182251324.post-11217313794939503502012-08-21T15:47:29.464+02:002012-08-21T15:47:29.464+02:00Em sembla una molt bona aportació, una manera dife...Em sembla una molt bona aportació, una manera diferent que té molt bona pinta.El parehttps://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6883922679182251324.post-3094813249478048242012-08-21T00:42:52.175+02:002012-08-21T00:42:52.175+02:00Bona recepta !!!Bona recepta !!!lacuinadesempre.cathttps://www.blogger.com/profile/05451342464035801449noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6883922679182251324.post-39603332524295913822012-08-20T20:01:49.189+02:002012-08-20T20:01:49.189+02:00un plat de luxeun plat de luxesandra/ josemariahttps://www.blogger.com/profile/11000899728944472991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6883922679182251324.post-64705420031941444972012-08-20T11:33:31.844+02:002012-08-20T11:33:31.844+02:00Caram, tu! No hi hagués pensat en uns peus a la ll...Caram, tu! No hi hagués pensat en uns peus a la llauna... només en bacallà o cargols. Aquest plat té una pinta exquisita! Segur que no en va quedar gens! Petons Tapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.com