tag:blogger.com,1999:blog-6883922679182251324.post6738692840828333328..comments2024-02-19T12:31:59.920+01:00Comments on Pa amb oli i sucre: EsgarraetAnirachttp://www.blogger.com/profile/17634332076925996488noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-6883922679182251324.post-75347088898193948842011-01-09T09:13:24.906+01:002011-01-09T09:13:24.906+01:00Escalivada i bacallà esqueixat...mmm... Un plat se...Escalivada i bacallà esqueixat...mmm... Un plat senzill, gustós, sa i lleuger, m'encanta!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6883922679182251324.post-82298094347940291972011-01-08T21:29:56.932+01:002011-01-08T21:29:56.932+01:00Buono!! Non lo sapevo che la pellicina dei peperon...Buono!! Non lo sapevo che la pellicina dei peperoni si dovesse togliere a freddo..per questo ho sempre faticato!! Grazie! Un abbraccioOrnellahttps://www.blogger.com/profile/16609937339376059165noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6883922679182251324.post-83404896684880226002011-01-08T19:57:57.666+01:002011-01-08T19:57:57.666+01:00Bacallà, pebrot, olives negres, oli, ummmmmmmm!!! ...Bacallà, pebrot, olives negres, oli, ummmmmmmm!!! que bo !!<br />Venen ganes de fer-ho. No cal fer gaires sofisticacions per gaudir d'un bon menjar.<br />SalutNarcíshttps://www.blogger.com/profile/08233648414082347853noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6883922679182251324.post-34580095629776878242011-01-08T19:43:46.675+01:002011-01-08T19:43:46.675+01:00hola Chez Lola i Moniateta,
gràcies pels comentar...hola Chez Lola i Moniateta, <br />gràcies pels comentaris..el provarem amb albergínia i amb ou dur també! ha d'estar molt bó...i a l'estiu no vegis!! uhmmmmAnirachttps://www.blogger.com/profile/17634332076925996488noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6883922679182251324.post-7048362169400785832011-01-08T19:34:23.935+01:002011-01-08T19:34:23.935+01:00Buah, en ma casa no n'ha portat mai d'oliv...Buah, en ma casa no n'ha portat mai d'olives xD<br />Ara, feiem diferents variants: alberginia, pimentó i ceba (època vegetariana) ; pimentó, abaetxo i alberginia; abaetxo, ou dur i oli d'oliva; ...<br />Això si, en honor a ma mare sempre en allets tallats xicotets!Elenahttps://www.blogger.com/profile/01102530620232543111noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6883922679182251324.post-1290851032341156352011-01-08T17:17:29.807+01:002011-01-08T17:17:29.807+01:00El esgarraet es un dels meus plats favorits. A cas...El esgarraet es un dels meus plats favorits. A casa el fem en albergina, pimentó, abaejo i olivetes.. molt bo!Chez Lolahttps://www.blogger.com/profile/15395624007322683263noreply@blogger.com