tag:blogger.com,1999:blog-6883922679182251324.post8002590213563378697..comments2024-02-19T12:31:59.920+01:00Comments on Pa amb oli i sucre: Amanida de pèsols negres del Berguedà amb bacallàAnirachttp://www.blogger.com/profile/17634332076925996488noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6883922679182251324.post-23508760670566760882014-11-18T14:45:31.791+01:002014-11-18T14:45:31.791+01:00Un plat deliciós i poc conegut!Un plat deliciós i poc conegut!Tapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6883922679182251324.post-6405331210794583722014-11-18T11:59:58.314+01:002014-11-18T11:59:58.314+01:00Quina manera més elegant de preparar un empedrat! ...Quina manera més elegant de preparar un empedrat! Amb aquest color entra encara más pels ulls i segur que está ben bona aquesta amanida!<br />Una abraçada,<br />PalmiraPalmira POMhttps://www.blogger.com/profile/00763775687261177260noreply@blogger.com