tag:blogger.com,1999:blog-6883922679182251324.post8057346295135973161..comments2024-02-19T12:31:59.920+01:00Comments on Pa amb oli i sucre: Fideus a la cassola amb rajadaAnirachttp://www.blogger.com/profile/17634332076925996488noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-6883922679182251324.post-51182623779362682122017-01-04T07:46:04.226+01:002017-01-04T07:46:04.226+01:00Aquest és d'aquells plats que només de pensar-...Aquest és d'aquells plats que només de pensar-hi em fan venir salivera.<br />En ocasions també he fet la rajada, al nord de la Costa Brava coneguda com a clavellada, amb fideus, amb la diferència que prèviament l'escaldo i amb el dors del ganivet, la part que no talla, separo la carn de les espines cartilaginoses, el resultat és un plat de més bon menjar, sense entrebancs. Sigui com sigui molt gustós.<br />Bona proposta per començar l'any.<br />Una abraçada.<br />Manel.El parehttps://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.com