tag:blogger.com,1999:blog-6883922679182251324.post8116398791809402573..comments2024-02-19T12:31:59.920+01:00Comments on Pa amb oli i sucre: Conill Sent SovíAnirachttp://www.blogger.com/profile/17634332076925996488noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-6883922679182251324.post-42273276762671834672011-12-02T13:33:26.352+01:002011-12-02T13:33:26.352+01:00Sí que és antiga, sí. Mai he tastat el conill esca...Sí que és antiga, sí. Mai he tastat el conill escabetxat, però m'agrada molt l'escabetx, tant de peix com de caça, aquesta recepta me la guardo :)conpanyvinohttps://www.blogger.com/profile/13949991970356901751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6883922679182251324.post-42028391153361789432011-12-01T22:01:09.832+01:002011-12-01T22:01:09.832+01:00un conill a l'estil medieval! mmm....apuntat! ...un conill a l'estil medieval! mmm....apuntat! petonstrifasic de baileyshttps://www.blogger.com/profile/01911950330479845397noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6883922679182251324.post-62900595831792794252011-12-01T21:46:19.330+01:002011-12-01T21:46:19.330+01:00M'encanta el conill en escabetx!!! El faig mol...M'encanta el conill en escabetx!!! El faig molt similar, però sense el gingebre, així que a la propera li posare. Petons!La cuina de l'Erihttps://www.blogger.com/profile/13881827952614727432noreply@blogger.com