tag:blogger.com,1999:blog-6883922679182251324.post8237042803068840441..comments2024-02-19T12:31:59.920+01:00Comments on Pa amb oli i sucre: Albergínies a l'estil de les GarriguesAnirachttp://www.blogger.com/profile/17634332076925996488noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-6883922679182251324.post-27191635473494214452016-06-10T09:57:18.943+02:002016-06-10T09:57:18.943+02:00Aquest guisadet d'albergínies és dels de sucar...Aquest guisadet d'albergínies és dels de sucar-hi pa.<br />Queda anotada.<br /><br />El parehttps://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6883922679182251324.post-33354384538728667262016-06-09T12:24:22.607+02:002016-06-09T12:24:22.607+02:00oh.....que bo.......ho provaré!! moltes gràcies!!!...oh.....que bo.......ho provaré!! moltes gràcies!!!!Anirachttps://www.blogger.com/profile/17634332076925996488noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6883922679182251324.post-58573542280527938812016-06-09T11:19:56.789+02:002016-06-09T11:19:56.789+02:00HOla,
m'encanta aquest bloc!
A casa meva, que...HOla,<br />m'encanta aquest bloc!<br /><br />A casa meva, que són de Santa Coloma de Queralt, i per tant de ben aprop de les Garrigues aquesta recepta es fa gairebé igual, però a més de l'albergíinia s'hi posen mandonguilles de mida força petita, prèviament fregides. L'oli sobrer de fregir les mandonguilles és ll'oli de base del sofregit.. Així ja és un plat molt complet.<br /><br />Ah, i un rajet de vi ranci al sofregit!<br />Marta Ballester<br /><br /><br />MBGhttps://www.blogger.com/profile/18105172715652875039noreply@blogger.com