tag:blogger.com,1999:blog-6883922679182251324.post8245416342823645768..comments2024-02-19T12:31:59.920+01:00Comments on Pa amb oli i sucre: Flam clàssicAnirachttp://www.blogger.com/profile/17634332076925996488noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6883922679182251324.post-35103111779241789812013-11-04T20:24:21.278+01:002013-11-04T20:24:21.278+01:00per mi, el millor flam del món , el d'ou de to...per mi, el millor flam del món , el d'ou de tota la vida! quines ganes de fer-ne que tinc ara! em falten ous!! jej petonstrifasic de baileyshttps://www.blogger.com/profile/01911950330479845397noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6883922679182251324.post-46883026909321935082013-11-04T09:08:14.795+01:002013-11-04T09:08:14.795+01:00T'ha quedat molt temptador, Carina! El meu pre...T'ha quedat molt temptador, Carina! El meu preferit és el d'ou. Amb vainilla no m'acaba d'agradar, però amb canyella no ho he provat mai, i mira que és una espècia que m'hi agrada molt, a les postres. En prenc nota! PetonsTapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.com