tag:blogger.com,1999:blog-6883922679182251324.comments2024-02-19T12:31:59.920+01:00Pa amb oli i sucreAnirachttp://www.blogger.com/profile/17634332076925996488noreply@blogger.comBlogger1327125tag:blogger.com,1999:blog-6883922679182251324.post-81907692548211677872024-02-19T12:31:59.920+01:002024-02-19T12:31:59.920+01:00Avui ho provo per primer cop, que jo la massa aque...Avui ho provo per primer cop, que jo la massa aquesta la faig servir per arrebossar les carxofes i esberginies.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6883922679182251324.post-13705545241116900322022-09-21T08:22:02.744+02:002022-09-21T08:22:02.744+02:00Jo l’he fet ja varies vegades. Es moooolt bo!!!!Jo l’he fet ja varies vegades. Es moooolt bo!!!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6883922679182251324.post-73128913901216046532022-04-16T20:40:33.477+02:002022-04-16T20:40:33.477+02:00Aquest es el formatge llenguat, semblant al de tup...Aquest es el formatge llenguat, semblant al de tupí. El de tupí es fa a partir de mató d'ovella i no necessita tant temps de bullida Montserrat de la Vallferrerahttps://www.blogger.com/profile/09450303466751263472noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6883922679182251324.post-74381264781618876532021-11-28T11:14:04.462+01:002021-11-28T11:14:04.462+01:00Hi manca el temps de cocció. Ho faré aprox un hora...Hi manca el temps de cocció. Ho faré aprox un hora (20 minuts abans hi afegiré les orellanes, etc, que ho vaig llegir en un altre recepte)<br />Merci! Esperem que quedi ben bo Alfredhttps://www.blogger.com/profile/17627253645024864956noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6883922679182251324.post-63407206928287088532021-09-15T16:33:47.779+02:002021-09-15T16:33:47.779+02:00Potser lo posaria un raig de vi blancPotser lo posaria un raig de vi blancXavierhttps://www.blogger.com/profile/15584280488734937714noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6883922679182251324.post-33446983539278512262021-08-05T23:16:53.601+02:002021-08-05T23:16:53.601+02:00Fica-li dins una francesa ben primeta.Fica-li dins una francesa ben primeta.Pephttps://www.blogger.com/profile/12233544003333663912noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6883922679182251324.post-67468802319091664832021-07-21T16:16:08.797+02:002021-07-21T16:16:08.797+02:00Hola, no sé si encara conserva l’article on es va ...Hola, no sé si encara conserva l’article on es va publicar la recepta?Marta Antuñanohttps://www.blogger.com/profile/00929246387343907873noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6883922679182251324.post-21868640607256871102021-07-18T16:23:11.817+02:002021-07-18T16:23:11.817+02:00segur que sí! o potser fins i tot un caldo vegetal...segur que sí! o potser fins i tot un caldo vegetal suau....Anirachttps://www.blogger.com/profile/17634332076925996488noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6883922679182251324.post-23924809374482067852021-07-12T16:32:32.551+02:002021-07-12T16:32:32.551+02:00Perfecte, resolt!
Enlloc d'aigua també s'...Perfecte, resolt!<br /><br />Enlloc d'aigua també s'hi podria posar brou, oi?<br />Per fer arròs de conill, a casa feien bullir el cap del conill i algun tall del costellam, amb herbes del caldo, i això és el que hi tiraven enlloc d'aigua sola. Suposo que es pot fer el mateix.MBGhttps://www.blogger.com/profile/18105172715652875039noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6883922679182251324.post-53285837997904590122021-07-10T18:15:55.881+02:002021-07-10T18:15:55.881+02:00òndia...quina pífia...vaig badar...
i sí, està mol...òndia...quina pífia...vaig badar...<br />i sí, està molt bo i és fàcilet de fer....Anirachttps://www.blogger.com/profile/17634332076925996488noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6883922679182251324.post-16309849654851179932021-07-09T11:19:49.119+02:002021-07-09T11:19:49.119+02:00Bon dia,
pinta mooolt bé. I sé on trobar canons, ...Bon dia, <br />pinta mooolt bé. I sé on trobar canons, la casa Santmartí de Caldes de Montbui en fa. En diuen plometes, però és el mateix. Aquesta pasta es troba a carnisseries i botigues de queviures. Sobretot a Caldes i pobles propers, però n'he trobat una mica arreu de CAT.<br /><br />Hi ha un detall, hi falten les instruccions. NOmés hi ha els ingredients. <br /><br />Gràcies.<br />MartaMBGhttps://www.blogger.com/profile/18105172715652875039noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6883922679182251324.post-39416942724424972612021-06-22T19:37:20.426+02:002021-06-22T19:37:20.426+02:00Tans pocs, die a dins o a sol i Serena, Tans pocs, die a dins o a sol i Serena, Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04057850320852969643noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6883922679182251324.post-85691026025279280882021-06-14T14:42:08.193+02:002021-06-14T14:42:08.193+02:00Quina recepta tan bona i diferent.
El problema de ...Quina recepta tan bona i diferent.<br />El problema de fer verat i sardina, és que normalment es fa fregida i si no convé, llavors malament, s'acaba per no menjar-ne mai!<br />Feia dies que no passava pel teu bloc, quin munt de receptes tan atractives, sobre una base de cuina tradicional.<br />Gràcies!<br />Marta BallesterMBGhttps://www.blogger.com/profile/18105172715652875039noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6883922679182251324.post-7486029813414810672021-05-09T12:42:40.773+02:002021-05-09T12:42:40.773+02:00GràciesGràciesdiari suarihttps://www.blogger.com/profile/12345247159920290583noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6883922679182251324.post-57928757404883157342021-02-16T20:01:50.321+01:002021-02-16T20:01:50.321+01:00moltes gracies.. provare a la nevera de vi q esta ...moltes gracies.. provare a la nevera de vi q esta com a 15 graus i aixi sera una mica mes estable i ho tapare amb el plastic com dius (ara el tinc en un pot de vidre amb tapa)...<br />poder sera el primer rupi fet a nova york :)<br />Moltes gracies per compartir el coneixament.oriolphttps://www.blogger.com/profile/01695685680620865353noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6883922679182251324.post-56403405589936388642021-02-16T19:26:01.960+01:002021-02-16T19:26:01.960+01:00Hola Oriolp,
nosaltres sempre l'hem tingut fó...Hola Oriolp,<br /><br />nosaltres sempre l'hem tingut fóra de la nevera, tapat amb paper film i amb una mica d'oli pel damunt la pasta. En algun lloc fosc, però sense humitats. Fins ara no em tingut mai problemes.Saber si està apunt o no, és el més dificil, cal deixar-lo ben bé el mes que deiem i es nota que canvia el gust..al principi es de formatge i aiguardent, però passat aquest temps es barreja i canvia es fusionen els dos gustos per dir-ho així.Anirachttps://www.blogger.com/profile/17634332076925996488noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6883922679182251324.post-39564112264460345332021-02-16T14:54:21.854+01:002021-02-16T14:54:21.854+01:00Gracies per la recepta. El deixem reposar a temper...Gracies per la recepta. El deixem reposar a temperatura controlada o fora de la nevera? quan/com saps si la bullida esta feta? <br />Graciesoriolphttps://www.blogger.com/profile/01695685680620865353noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6883922679182251324.post-46522514534458591442021-01-03T14:21:53.662+01:002021-01-03T14:21:53.662+01:00Ostres quins records !! gairebé ho havia oblidat, ...Ostres quins records !! gairebé ho havia oblidat, la meva mare, que era del barri del Poblenou, feia així els bunyols de bacallà. Provaré de fer aquests d'arengada. Gràcies pel BlogEulàliahttps://www.blogger.com/profile/07541766015285178049noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6883922679182251324.post-45814938662384717832020-11-01T11:05:03.758+01:002020-11-01T11:05:03.758+01:00Bon dia,
disculpeu que hagi tardat tant en respon...Bon dia,<br /><br />disculpeu que hagi tardat tant en respondre..però estic una mica despistada amb aquesta nova interfície i no havia vist els comentaris...<br /><br />Contesto a tothom:<br /><br />- Temps de llevar i de forn: una mica díficil de dir...dependrà , en el cas del temps per llevar la pasta, de la temperatura, però a uns 20-21 º conta unes 3 hores. Respecte al temps al forn, també dependrà del forn, però una horeta cau amb molta probabilitat. Caldria que fessiu la prova de l'escuradents per anar veient com està de cuit i si s'enfosqueix molt, tapar-lo amb paper de cuina<br /><br />- llevat: error meu, ho vaig oblidar, per aquesta quantitat de farina, 10-12 g de llevat de forner del de pastilla. Del sec (el de sobre) no ho podria assegurar perquè el faig servir poquíssim, però jo hi posaria un sobre sencer.<br /><br />Gràcies per consultar el meu bloc i fins la propera!!Anirachttps://www.blogger.com/profile/17634332076925996488noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6883922679182251324.post-23927306805353799892020-10-27T14:34:24.692+01:002020-10-27T14:34:24.692+01:00Llevat !!! I quan temps de forn ?Llevat !!! I quan temps de forn ?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07808263553353660244noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6883922679182251324.post-62371214333180569492020-10-27T14:32:54.403+01:002020-10-27T14:32:54.403+01:00També pregunto kina cantitat de llevar ?També pregunto kina cantitat de llevar ?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07808263553353660244noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6883922679182251324.post-59239169033552577002020-09-04T19:50:33.168+02:002020-09-04T19:50:33.168+02:00És molt bona...
Nosaltres la fem sense tomàquet.És molt bona...<br />Nosaltres la fem sense tomàquet.NICOhttps://www.blogger.com/profile/16400010523187871969noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6883922679182251324.post-91128480381641036112020-06-29T08:22:00.437+02:002020-06-29T08:22:00.437+02:00👍👍👍👍Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08760862995806323517noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6883922679182251324.post-45088519338906777082020-06-15T12:38:58.821+02:002020-06-15T12:38:58.821+02:00Hola,
òndia...disculpa, no havia vist la teva pre...Hola,<br /><br />òndia...disculpa, no havia vist la teva pregunta uns 200 g de sucre. També va a gustos, es clar...si t'agrada més dolç, hauràs de pujar-ne la quantitat...si fas sevir anís dolç perquè no en trobes dels altres licors, llavors no en posis o posa'n 100 g màxim...<br />Anirachttps://www.blogger.com/profile/17634332076925996488noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6883922679182251324.post-73821208764662615042020-06-01T23:09:31.353+02:002020-06-01T23:09:31.353+02:00I el sucre, quina quantitat se'n posa?I el sucre, quina quantitat se'n posa? Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08760862995806323517noreply@blogger.com