tag:blogger.com,1999:blog-6883922679182251324.post5119883967536090232..comments2024-02-19T12:31:59.920+01:00Comments on Pa amb oli i sucre: Fonoll gratinat al fornAnirachttp://www.blogger.com/profile/17634332076925996488noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-6883922679182251324.post-67798861516826189822013-05-20T08:38:20.108+02:002013-05-20T08:38:20.108+02:00M'encanta el fonoll pero fet aixi no l'he ...M'encanta el fonoll pero fet aixi no l'he provat mai! apuntat! petonstrifasic de baileyshttps://www.blogger.com/profile/01911950330479845397noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6883922679182251324.post-47732835370624429662013-05-19T21:45:36.688+02:002013-05-19T21:45:36.688+02:00és veritat, aquí no en tenim tradició, en canvi a ...és veritat, aquí no en tenim tradició, en canvi a França i al Marroc és molt utilitzat cuit, com una verdura més... m'apunto la recepta!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14198039443750570597noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6883922679182251324.post-7684259302640822322013-05-19T11:19:45.029+02:002013-05-19T11:19:45.029+02:00Quina bona idea, Carina. A mi m'encanta el fon...Quina bona idea, Carina. A mi m'encanta el fonoll. M'agrada molt fet a la planxa, o trossejat amb l'amanida. Així al forn no l'he tastat mai, m'apunto la teva proposta! PetonsTapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.com