Una combinació molt bona, la poma caramelitzada suavitza el foie d'ànec i amb torradetes està boníssim.
Ingredients:
1 llauna de foie d'ànec
1 poma dolça
sucre
mantega
1 llimona
Per fer la poma caramelitzada: pelem i tallem a dauets petits la poma, per evitar que enfosqueixi, tirem-li unes gotetes de llimona pel damunt.
En una paella, posem una mica de mantega i deixem que es desfaci, tirem els dauets de poma i el sucre, deixem que es cogui la poma i que el sucre caramelitzi i quan ho tinguem fet, ho tirem pel damunt del paté encara calent (el paté ha d'estar fred). Servir acompanyat de torradetes.
El faig una miqueta diferent, però ha d'estar boníssim igual!!
ResponEliminahttp://nototsonpostres.blogspot.com/2009/01/foei-sobre-poma-tot-caramelitzat.html
PTNTS
Dolça
Ciao carissima trascorse bene le festività? Non amo molto il foie gras di anatra ma questa preparazione è molto stuzzicante! Un abbraccio e ancora un buon anno!
ResponEliminaHola
ResponEliminaLa combinació del salat i el dolç sempre dona molt bon resultat.
Bona cuina
Salut