Unes postres molt senzilletes però que queden molt bé: milfulles de xocolata farcides de melmelada de taronja amarga. Ho varem sentir per la ràdio i vam decidir-ho fer per cap d'any, per a picar abans dels torrons.
Ingredients:
200 g de xocolata negra aproximadament
2 cullerades de melmelada de taronja amarga (o una altra que ens agradi)
opcional: espècies com canyella o cardamom, etc...
També ens caldrà:
termometre de cuina
màniga pastissera
2 cassons per a fer un bany maria
un pinzell
fruita per decorar
Primer dibuixem els números en una fulla de paper.
Després temperem la xocolata tal i com expliquem aquí.
Aboquem la xocolata a la màniga pastissera un cop estigui temperada. Posem el dibuix sota d'un paper de cuina , en un dels angles,de forma que ens serveixi de guia i amb la màniga pastissera anem dibuixant el millor que puguem els números. Amb molta cura per no moure la xocolata, movem el paper per a poder tornar-lo a fer servir com a plantilla. Sempre mantenint-lo sota el paper de cuina. Tornem a reseguir amb la xocolata.
Repetim 3 o 4 cops, dependrà de la xocolata que tinguem.
Deixem refredar completament. Quan estigui solidificada del tot, posem els números formant el 2012, els pintem amb la melmelada de taronja amarga i posem un altra 2012 fent coincidir els números. Repetim tantes vegades com 2012 tinguem, acabant amb una tongada de 2012 de xocolata. Decorem amb la fruita.
Hola! Tienes algún email de contacto? Gracias :)
ResponEliminaQue bonic! i sembla molt senzill.
ResponEliminaBon Any 2012!!!