Pàgines

dilluns, 9 de juliol del 2012

Badocs farcits

Una altra recepta amb badocs, aprofitant ara que estem en "temporada" i que em tingut la sort de trobar-ne . Aquest cop, els hem farcit, no es gaire complicat i com entrant queda boníssim!

Ingredients (2 persones):
6 badocs
6 filets d'anxova en oli
formatge tipus mató
farina
aigua
sal

Netegem els badocs traient-lis el pístil. Aixafem una mica el mató fins aconseguir una pasta i a cullerades i amb molta cura, anem farcint els badocs. Afegim a dins de cada badoc una anxova o com a mínim, mitja.
Reservem.

Fem una pasteta fluïda amb la farina i l'aigua i una miqueta de sal, arrebossem els badocs i els fregim en una paella amb oli ben calent. Quan siguin dauradets, els retirem i els deixem refredar damunt paper absorvent.

7 comentaris:

  1. M'encanten! Els badocs serien les flors de carbassó, oi? Jo les faig en tempura, però aquest farcit que hi has posat encara les deu fer més bones! M'ho apunto! Petons

    ResponElimina
  2. un plat de luxe amb aquest fantàstic farcit

    ResponElimina
  3. Mmmmm, que ben farcidets! boníssims!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
  4. Nosaltres les hem descobert fa molt poquet! i ens han encantat!! d'aquí a poquet també en publicarem un posT!

    ResponElimina
  5. quina pintaaaa!! fins i tot puc sentir el crek-crek a l'hora de mossegar-los!! petons

    ResponElimina
  6. hola!
    moltes gràcies a tots i totes per comentar! (i per visitar el blog, encara que no comenteu :-)
    Marina: efectivament, els badocs són les flors del carbassó...a la Garrotxa en diuen així (no sé si a més llocs també)

    ResponElimina
  7. Un bon farcit per una flor deliciosa! Hem d'aprofitar la temporada, tu ho has dit! Petons

    ResponElimina