Pàgines

dilluns, 6 d’abril del 2015

Pastís de carabassa i patates amb romaní

Més receptes de carbassa...i és que ens agrada molt i és molt econòmica...que més es pot demanar! També està feta una mica a ull i per tant, no podem donar pes gaire exacte de la carbassa.....

Ingredients (2 persones)
mitja carbassa (potser uns 200 g ?)
2 patates mitjanes
1 ceba
mig pebrot vermell (opcional)
pa ratllat
formatge pecorino o formatge ratllat
oli
pebre i sal
un brot de romaní


Començarem per tallar la carabassa, les patates i la ceba a rodanxes fines. Tallem el pebrot a tires. Ho amanim amb oli i ho deixem reposar una estoneta.

En una plàtera o llauna per anar al forn, posem una primera capa de patates. Salem i empebrem i tirem una mica de romaní. Posem una capa de carbassa, de ceba i pebrot i tornem a amanir. Repetim la capa de patates i la de carabassa. Acabem amb una capa de patates. Sempre a cada capa, salem i empebrem i hi tirem una mica de romani.

Damunt l'última capa hi tirem pa ratllat abundant i formatge ratllat. Enfornem a 180 fins que sigui tot ben cuit.




4 comentaris:

  1. Amb plats així quin gust menjar verduretes!
    Petons
    Palmira

    ResponElimina
  2. Oh que boooommmlo millor el toc de romaní, m'encanta!
    Petons guapa.
    Anna

    ResponElimina
  3. La carbassa (amb ceba i patates) rostida al forn és sensacional, amb el formatge encara ha de ser millor.
    Bona proposta.

    ResponElimina