Pàgines

dijous, 23 de desembre del 2010

Cullera de pernil d'ànec amb magrana

Uns entrants amb pernil d'ànec relativament fàcils de fer. Els ingredients tampoc no són gaire complicats de trobar i no ens calen estris específics, més enllà de les culleretes; a més si no en tenim les podem substituir per tartaletes d'aquestes que venen ja cuites.

Ingredients:
pernil d'ànec (amb un paquet dels que vénen ja tallats en tindrem més que suficient)
1 poma fuji
ceba
mantega
copa de vi ranci o xerès sec
cebollí
granets de magrana (mitja) o també podríem fer servir maduixetes

Tallem la poma a daus petits, tallem també una miqueta de ceba. Ho posem tot junt en una paella amb mantega i la copa de vi ranci, el cebollí, salem i empebrem i deixem coure. Quan siguin ja cuites, les treiem del foc i les reservem.
Muntem la cullera de la següent manera: una primera capa de poma i ceba, al damunt els granets de magrana i damunt els tallets de pernilet d'ànec. Servim fred.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada