Pàgines

divendres, 30 de maig del 2014

Amanida de cigrons a la marroquina


Aquesta recepta l'hem treta del bloc "Cuina del Marroc" que tot sovint visitem. És ràpida, és fàcil, és sana i és fantàstica per portat a la carmanyola o deixar-la preparada amb temps a la nevera.

Ingredients (2 persones):
200 g. de cigrons ja cuits (aquí)
5 o 6 tomàquets xerry
1 ceba petita
1 manat de julivert o de coriandre fresc
pebre vermell dolç
comí en pols
oli
suc de llimona (o vinagre)
pebre negre

Pelem la ceba i la trinxem ben petita. Tallem els tomàquets per la meitat.Trinxem el julivert o el coriandre, una bona quantitat.

En un bol , ho barregem tot: els cigrons, els tomàquets i la ceba i ho amanim amb el julivert o coriandre i les espècies al gust (sense exagerar), l'oli i la llimona o el vinagre.

3 comentaris:

  1. El Marroc m'encanta...i la seva gastronomia especialment...quan hi vam ser va ser una experiència gastronòmica inoblidable...i aquests cigrons tan condimentats em porten grans records! Petons!

    ResponElimina