Pàgines

dimarts, 12 de maig del 2015

Penques de bledes arrebosades

Aquesta recepta la vam fer per aprofitar unes penques de bleda que ens havíen sobrat. Com veureu, és fàcilissim de fer i queda un acompanyament o pica-pica boníssim!

Recepta:
penques de bledes bullides
farina
aigua
oli
sal

Començarem per a fer la pasta d'arrebossar, barrejant en un plat fondo la farina, l'aigua i la sal fins a tenir una pasta d'una densitat tipus papilla de nen petit.

Arrebossem les penques (ull!! ja estan bullides)  en aquesta barreja i quan estiguin ben impregnades, les posem en una paella amb oli ben calent. Deixem que es facin i les girem perquè es coguin pels dos costats. Un cop cuites, les posem damunt de paper absorvent i les servim més aviat calentes. No deixem que passi  molt de temps entre que les fem i les mengem perquè si no l'arrebossat s'estova i perd tota la gràcia.

2 comentaris:

  1. Mai les fem així a casa, no és que no ens agradin però mai sobren!!!
    Ben cruixents per picar són delicioses
    Petons
    Palmira

    ResponElimina
  2. A casa no ens agraden gaire les bledes, però fetes així i acompanyades d'una salseta passen com si res!
    Petons
    Anna
    http://amossegadetes.blogspot.com.es

    ResponElimina