Pàgines

dilluns, 23 de novembre del 2015

Carabassa al forn especiada

Aquest és un plat molt i molt senzill de fer, ideal ara que estem al temps de les carabasses...No dono proporcions per què està feta una mica a ull tot

Ingredients:
Carabassa tallada a rodanxes o trossets
comí
canyella
coriandre en pols

Tan fàcil com talla i pelar la carabassa, salar i empebrar-la i posar-la a una llauna que pugui anar al forn, on prèviament hi haurem tirat un rajolí d'oli. Ara vindrà el moment d'amamim-la amb les espècies: hi tirem un pols de comí, un pessic de canyella, una mica de coriandre i ho enfornem a 190º fins que la carabassa sigui ben cuita. En treure-la, l'amanim amb una mica d'oli i ja la tenim!!

3 comentaris:

  1. I tant que ha d'estar bona. queda anotada.
    Gràcies.

    ResponElimina
  2. És una manera deliciosa de menjar carbassa, different però ben senzilla!
    Bona setmana
    Palmira

    ResponElimina
  3. quin plat més curiós i original! és una bona manera de menjar verdura! petons

    ResponElimina