Pàgines

dilluns, 18 de novembre del 2019

Caldereta de pastor

Una recepta força curiosa que vàrem trobar tafanejant notes manuscrites de la familia...sembla que ho van treure d'algun programa de ràdio o tv....

Ingredients (2 persones) :

1/2 coll de xai tallat a trossos
2 o 3 alls
12-14 atmelles
1 fulla de llorer
farigola
1 got de vi blanc
un trosset de molla de pa





En una cassola, enrossirem els alls i fregirem el trosset de pa que quan sigui ros, retirarem. Quan els alls siguin a mig fer, també enrossirem la carn prèviament salada i empebrada i hi afegirem les herbes. Quan sigui ben rossa, hi afegirem el got de vi blanc i taparem la cassola, deixant que faci xup-xup fins que tot sigui ben cuit.


A part, farem una picada amb el pa i les ametlles. La deixatarem amb una mica de suc de la cocció,  afegint-ho tot a la caldereta i deixant que faci xup-xup. Rectificarem de sal i deixarem coure cinc minuts més. Servim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada