Pàgines

dijous, 16 de gener del 2020

Coliflor aloo gobi versió 2.0

Aquesta és la meva versió d'un plat ben popular de la cuina hindú...he mirat de seguir les receptes que estan penjades a internet però es clar, mai saps si segueixen de debó la recepta tradicional, si són adaptacions, o bé si hi ha diverses versions...D'entrada, jo he prescindit de les patates, el plat n'acostuma a dur, o sigui que si voleu ser més estrictes, caldria que n'afegissiu, tallades a rodelles finetes al mateix moment que feu la coliflor.

Ingredients (2 persones):

1/2 coliflor
1 ceba mnitjana
2  tomàquets ratllats o tallats a llunes
1/2 cullerada de cafè de llavors de comí
un tros de gingebre
1/2 cullerada de cafè de cúrcuma
1/2 cullerada de cafè de garam masala
1 bitxo
1 cullerada de cafè de coriandre en pols
coriandre fresc

En el nostre cas, hem tallat la coliflor en brots i l'hem bullit fins a coure-la una mica, deixa'n -la dureta. Reservem i guardem una mica del brou.

En una paella grossa, hi aboquem un raig d'oli i saltem lleugerament les llavors de comí vigilant que no es cremin. Hi afegim la ceba tallada fina i deixem que es faci el sofregit. Afegim també el gingebre ratllat. Dos minuts després, hi afegim el tomàquet ratllat o bé a talls. Deixem que es faci el sofregit i hi afegim la resta d'espècies excepte el coriandre fresc.  Deixem que cogui dos minuts i hi afegim la coliflor. Deixem que cogui, si cal hi afegim una mica de brou i quan la coliflor estigui cuita, la retirem del foc, i hi tirem pel damunt el coriandre picat. Servim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada