Pàgines

dimarts, 30 de juny del 2015

Matira curry (Curry de síndria del Rajasthan

Una altra de les receptes del llibre de cuina hindú...aquest cop una curiosa recepta amb síndria, però no com a postres si no com a primer plat! Es menja acompanyada d'arròs.

Ingredients (2 persones):

1/2 síndria
1 llimona (el suc)
1 bitxo (hauria de ser un d'especial que tenen allà)
1/2 culleradeta cúrcuma en pols
1/2 culleradeta de coriandre en pols
1 all en puré
1/2 cullerada de comí en gra
sucre al gust, opcional.

Rentem la sindria i tallem la polpa a daus. Omplim un got gran amb daus de síndria i els passem pel túrmix.Barrejar-ho amb les espècies (excepte el comí).

Escalfar una mica d'oli en una paella i afegir-hi el comí, donar-hi un parell de voltes i abocar-hi el suc de la síndria. Abaixar el foc i deixar que cogui fins que el suc es redueixi a la meitat. Afegir-hi el sucre i el suc de llimona i deixar coure 1 minut més.

Afegir la resta de la síndria a daus a la "salsa". Amb el foc ben baix, deixar que cogui 5 o 6 minuts més , anar remenant-t'ho molt suaument per evitar que els daus es trenquin. Servir.




1 comentari: