dimecres, 28 d’agost del 2019

Amanida de patates i conill a l'ast

Aquí una recepta molt senzilleta per aprofitar i reciclar un mig conill a l'ast que ens va sobrar un dia...Ideal per a picnic o per a fer el dia abans i tenir-ho a la nevera.

Ingredients (3-4 persones):
3-4 patates mitjanes o grosses (segons la gana i la quantitat de conill que quedi)
conill a l'ast dessossat
una llauna de pebrots escalivats
opcional: tomates madures, mongeta verda

per la vinagreta: orenga, oli, vinagre, pebre negre i sal

Farem primer de tot la vinagreta i la reservarem.

Dessossem el conill (obviament, també es podria fer amb pollastre)

Bullim les patates sense pell i tallades a daus amb una mica de sal. Quan siguin cuites, les colem i reservem.

En una plàtera, posem les patates, damunt el conill dessossat, guarnim amb el pebrot i la resta de verdures si fos el cas. Remenem o deixem tal qual i amanim amb la vinagreta. Servim.

Seguidors