dissabte, 17 de novembre del 2012

Pinya natural a la planxa

Aquestes postres són ben senzilles i donen molt bon resultat; l'únic secret és mirar d'aconseguir una pinya ben madura i ben dolça.

Ingredients (4 persones):
1 pinya
un mica de canella

Amb un ganivet ben esmolat, pelarem la pinya i la tallarem a mitges rodanxes.

Escalfarem una planxa, i quan ja sigui calenta, hi posarem els trossos de pinya i els deixarem que agafin coloret. Quan siguin cuits, els traiem i els empolsinem amb canyella. Si sospitem que la pinya no es prou madura, podem tirar-hi una miqueta de sucre glaç pel damunt mentre estigui a la planxa.

També la podem coure a la barbacoa; ens pot servir per acompanyar plats de carn, llavors podem prescindir de la canyella.

4 comentaris:

sandra/ josemaria ha dit...

aixo a proba q1uina pinta mes bona

Tapa't de tapes ha dit...

oh! Jo també ho faig, i queda boníssima! amb sindria també és brutal, però ara ja hem fet tard ;-) Petons

trifasic de baileys ha dit...

ja se que he de fer, comprar pinya!! aixi ha de ser molt més bona, i més calentona ara que fa fred...i més digestiva! jaja tot perfecte! petons

Anònim ha dit...

No la había provat mai a la planxa... però així, amb la canyella i torradeta.. ha de estar bonísima!!!!
Saludets.
Ay, vaig sentir la recomanació del teu blog a Rac1. M'agrada la cuina i tambè segueixo a Basté. tenía curiositat per conèixer aquest blog.
Felicitats.

Seguidors