Una recepta amb ronyons i molta ceba. Econòmica, fàcil i gustosa, però de la sèrie "que-dius-que-et-menges-què? ". Si no els heu provat mai, us animem a tastar-los, us sorprendran!
Ingredients (2 persones)
10-12 ronyons
1 ceba grossa
1 all
Pelem i tallem la ceba grollerament. Pelem i tallem l'all i el piquem ben fi.
Mentrestant haurem tallat per la meitat (al llarg) els ronyons i els haurem tret el tel que porten. Els posaremt en remull els ronyons amb una mica de vinagre durant un parell d'hores. Netejarem amb aigua clara abundant i els deixem en aigua clara mitja hora més com a mínim.
En una paella amb un raig d'oli i a foc baix, començarem a coure la ceba, quan sigui transparent hi afegirem l'all. Esperarem un parell de minuts, sempre vigilant que la ceba no se'ns torri i llavors, hi tirarem els ronyons prèviament salats i empebrats. Tapem i deixem que coguin. Els ronyons faran suc, el podem deixar reduir, i quan siguin ben cuits, els podem ja servir.
1 comentari:
bonissims
Publica un comentari a l'entrada