divendres, 24 d’abril del 2015

Guatlles amb cervesa i romaní

Aquesta és la versió per a gotlles d'una recepta que és  clàssica  d'internet, el pollastre amb cervesa i romaní. L?hem treta d'aquesta web pleníssima de receptes molt i molt interessants:"les receptes que m'agraden" :

Ingredients (2 persones):

4 gotlles
1 ampolla de cervesa tipus quinto
3 grans d'alls
romaní fresc al gust

Començarem per a pelar els alls i picar-los al morter amb una mica de sal i pebre i el romaní. Amb aquesta barreja arrebossem ben bé les gotlles (jo n'he posat entre la pell i la carn). Ho deixem repossar unes horetes.

En una paella amb un raig d'oli, enrossim les gotlles. Quan siguin ben rossetes, hi aboquem la cervesa, deixem uns minuts a foc fort perquè l'alcohol se'n vagi  i baixem a foc mitjà i que faci xup-xup fins que sigui tot ben cuitet. Millor ho tapem tot, però si ens està quedant molt sucòs, ho destapem una mica perquè la salsa redueixi. Rectifiquem de sal i pebre i ja podrem servir.

1 comentari:

Palmira POM ha dit...

Les salses amb cervesa donen molt joc a la cuina i el resultat és fantàstic!
Bon cap de setmana,
palmira

Seguidors