Una recepta molt i molt fàcil de fer. Aprofitem que els porros són ecònomics, i per a no fer-ne sempre vichissoise, podem fer-los així...
Ingredients (2-3 persones)
1 manat de porros
1 tros de formatge blau (jo, de formatges de l'abadessa de la Seu d'Urgell)
anous pelades i trossejades
un rajolí de mel
Netegem els porros, ben nets, els hi traiem les fulles més velles. Els tallem pel mig i en fem barquetes d'uns 6-8 cm.Salem i empebrem al gust. Els repartim per dins d'una llauna que pugui anar al forn i amb les parets no gaire altes. Hi aboquem un culet d'aigua. Enfornem a foc mig fins que siguin cuits.
Quan els porros siguin cuits, els traiem del forn, i hi repartim pel damunt el formatge a bocins, les anous a trossos i el rajolí de mel. Gratinem uns minuts fins que el formatge sigui fos, i ja ho tenim!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada