dilluns, 6 d’abril del 2015

Pastís de carabassa i patates amb romaní

Més receptes de carbassa...i és que ens agrada molt i és molt econòmica...que més es pot demanar! També està feta una mica a ull i per tant, no podem donar pes gaire exacte de la carbassa.....

Ingredients (2 persones)
mitja carbassa (potser uns 200 g ?)
2 patates mitjanes
1 ceba
mig pebrot vermell (opcional)
pa ratllat
formatge pecorino o formatge ratllat
oli
pebre i sal
un brot de romaní


Començarem per tallar la carabassa, les patates i la ceba a rodanxes fines. Tallem el pebrot a tires. Ho amanim amb oli i ho deixem reposar una estoneta.

En una plàtera o llauna per anar al forn, posem una primera capa de patates. Salem i empebrem i tirem una mica de romaní. Posem una capa de carbassa, de ceba i pebrot i tornem a amanir. Repetim la capa de patates i la de carabassa. Acabem amb una capa de patates. Sempre a cada capa, salem i empebrem i hi tirem una mica de romani.

Damunt l'última capa hi tirem pa ratllat abundant i formatge ratllat. Enfornem a 180 fins que sigui tot ben cuit.




4 comentaris:

trifasic de baileys ha dit...

que bons aquests plats tan sans!!! petons

Palmira POM ha dit...

Amb plats així quin gust menjar verduretes!
Petons
Palmira

Unknown ha dit...

Oh que boooommmlo millor el toc de romaní, m'encanta!
Petons guapa.
Anna

El pare ha dit...

La carbassa (amb ceba i patates) rostida al forn és sensacional, amb el formatge encara ha de ser millor.
Bona proposta.

Seguidors