Ara que estem a l'època de les albergínies, us presentem una nova recepta per a menjar-les fredes, soles o acompanyades de torradetes. La recepta corre per internet.
Ingredients (2 persones):
4 albergínies mitjanes
1 ceba petitona
2 o 3 alls pelats i picolats
1 got de iogurt grec (algun cop he fet servir una mica de formatge tipus garrotxa)
pinyons
8-12 brins de safrà
unes fulletes de menta
Escalivem les albergínies, les pelem i tallem a trossos i reservem.
En una paella, sofregim la ceba pelada i tallada ben fineta i quan comenci a agafar color de caramel, hi afegim els alls. Quan aquests comencin també a agafar color, hi afegim les albergínies, deixem que cogui tot junt un parell de m inuts, ho traiem del foc i quan sigui un pèl fred, ho pasem pel passapures conjuntament amb el iogurt (o el formatge).
A part, dissoldrem el safrà en un xic d'aigua calenta. Quan sigui ben infusionat, ho afegim a la crema d'albergínies i ho barregem ben bé tot.Al final de tot, trinxem unes fulletes de mente i les afegim al puré.
A part, en una paella i sense gens d'oli, torrem els pinyons i quan tinguin una mica de coloret, els aboquem pel damunt. Servim.
1 comentari:
És que l'albergínia i el iogurt combinen a la perfecció! I amb aquest toc de sfrà encara millor, segur ;)
Petons
Anna
Publica un comentari a l'entrada