Una altra recepta treta del llibre "La Teca" del gran cuiner Ignasi Domènech. En aquest cas, unes senzilles però saborosíssimes patates que ens poden servir perfectament d'acompanyament, o fins i tot, com a plat principal.
Ingredients (2 persones):
4 patates mitjanes
1 o 2 alls al gust
julivert al gust
Tallem a palets finets les patates. En una cassola amb poc oli, comencem a sofregir-les un cop salades i empebrades. Tapem ràpidament perquè l'objectiu és que unes ens quedin rosses però les altres blanques i que es coguin també amb el seu propi vapor. Remenem de tant en tant amb molta cura per no trencar les patates però que quedi tot ben barrejat. Cada cop, tornem a tapar i deixem que es coguin del tot a foc mitjà-baix. Quan ja siguin cuites, hi afegim els alls i el julivert ben trinxat i ho barregem amb cura. Servim.
2 comentaris:
De pobre o de ric, per mi les patates fregides sempre són exquisides si estan ben fetes!!
Anna
De pobre o de ric, per mi les patates fregides sempre són exquisides si estan ben fetes!!
Anna
Publica un comentari a l'entrada