Aquest cop una altra versió d'un plat tradicional hindú...és força dificil seguir fidelment les receptes d'aquell país, els ingredients són díficils de trobar sovint i per altra banda, no podem oblidar que si (com en el meu cas) traiem les receptes d'internet, ens hem de refiar que les fonts siguin fidels a la recepta (cosa que ja sabem que no sempre és així)...de totes maneres, la recepta queda molt bona i és una manera diferent de menjar les albergínies...(les podem acompanyar d'arròs blanc)
Ingredients (2 persones):
3-4 albergínies
3 o 4 tomàquets madurs
1 pebrot vermell petit
1 bitxo
1 culleradeta de cúrcuma
1 tros de gingebre fresc
1 cullerada sopera de comí en llavors
1 culleradeta de coriandre en pols
1 culleradeta de garam masala
coriandre fresc trinxadet
Escalivem les albergínies de la forma habitual. Pelem i tallem a trossos i reservem.
En una paella o cassola petita, sofregim lleugerament el pebrot vermell tallat a trossos. El traiem del foc i el reservem.
Al mateix oli, hi tirem les llavors de comí, deixem que es fregeixin un miqueta i immediatament, hi afegim el tomàquet prèviament ratllat, el gingebre també ratllat i el bitxo. Deixem que cogui i que es concentri el sofregit.
Quan el tomàquet comenci a estar sofregit i concentrat, hi afegim la cúrcuma i el coriandre en pols. Donem uns tombs, i hi afegim l'albergínia. Salem i deixem que cogui uns deu minuts. un cop passats els deu minuts, hi afegim el garam masala, el pebrot que prèviament hem sofregit i el coriandre fresc trinxadet. Deixem coure uns minuts més (3-4) i ja ho podem servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada