dissabte, 26 de novembre del 2022

Fetge de rap a la japonesa

 


Una recepta molt senzilla de fer per a menjar fetge de rap. El fetge de rap normalment el venen juntament amb el cap de rap , és barat  i el podem fer servir per a fer sopes o fideus rossejats etc, però així queda molt lleuger i molt bo, i a més és molt fàcil de cuina i demana pocs ingredients! Només cal preveure de començar a fer-lo el dia abans...

Ingredients (2 perones):

1 fetge de rap

salsa de soja

paper film


Començarem per netejar el fetge del telet que té i les venetes i després el posarem en remull durant una hora el fetge en aigua amb sal. Cal dissoldre aproximadament 3 g de sal en un litre d'aigua. PAssat aquest temps, treurem el fetge i l'assecarem amb un drap o paper absorvent. quan el tinguem ben sec, l'embolicarem amb paper film procurant que no ens quedi cap bombolla d'aire, si cal, punxarem el paquetet. Cal fer un paquetet tipus caramel.

Farem bullir durant aproximadament 45 minut el fetge. Passat aquest temps, el traurem, deixarem que refredi i el posarem a la nevera fins l'endemà. Una mica abans de l'hora de menjar-nos-el, el traurem de la nevera, desfarem el paquet, tallarem a rodanxes el fetge i el servirem amb sala de soja per anar sucant-lo.

Seguidors