Els cigrons , i els llegums en general, m'agraden moltíssim. En aquesta recepta els combinem amb calamars i un grapat d'espinacs.
Necessitarem (2 persones)
200 g de cigrons cuit
1 ceba grossa
1 tomàquet petit
1 grapat d'espinacs (200 g per exemple)
3 o 4 calamarsets petits per sona o un parell si són grans
1 all i julivert
1 ou dur per persona com a decoració
Tallem ben petita la ceba i la posem a sofregir en una cassola. Quan sigui quasi cuita, hi afegim el tomàquet ratllat (molt poc), deixem que cogui tot junt. Es posen els calamar tallats a rodanxes i se'ls hi dóna unes voltes. S'afegeix l'all i el julivert tallat petit i després els espinacs nets i tallats en cru. Es tapa la cassola i es deixa que cogui uns moments. S'afegeixen els cigrons cuits i una mica de l'aigua de coure'ls (si no en tenim, aigua directament). Es torna a tapar i es deixa que faci una mica de xup-xup. Es mira com està de sal. S'afegeixen els ous dusos tallats pel mig, es deixa al foc un minut més i ja està!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada