diumenge, 5 de març del 2023

Llengua de vedella amb salsa d'anxoves

 


Un plat per a servir fred...potser no la millor idea per un dia de fred, però si que ens pot anar bé si preveíem que no tindrem temps per a fer el dinar, però sí per a deixar-ho preparat. La llengua de vedella la venen cuita i pelada ja als tripaires dels mercats.

Ingredients (2 persones":

1 llengua cuita de vedella
50 g de tàperes
50 g de cogombrets avinagrats
100 gr d'anxoves salades
100 g de tonyina en llauna ja escorreguda
1 ou dur
1 ou cru
vinagre
sal i pebre negre
oli.

Prepararem una mena de maionesa amb tots els ingredients menys la llengua. Rectifiquem de sal, millor posar-la a l'últim moment, no sigui que amb les anxoves i els encurtits ens surti massa salada la salsa. Reservarem.
Tallarem la llengua ben fina, podem congelar-la i quan sigui a mig descongelar ens serà més fàcil fer-ne tallets prims. 
Posem la llengua en un plat i pel damunt la salseta. Servim!!

Seguidors