dilluns, 22 d’abril de 2013

Espinacs amb alls i sèsam a la Coreana (Sigeumchi Namul)

Una recepta senzilla i que aprofita un producte que encara tenim en temporada: els espinacs. Serveix com a primer plat o com acompanyament. Es menja fred, com si fos una amanida.

Ingredients (1-2 persones):
800 gr d'espinacs frescos nets
1 cullerada sopera de llavors de sèsam torrades
1 gra d'all gros o 2 de petits
1 cullerada sopera de salsa de soja
1 cullerada sopera d'oli de sèsam (jo he fet servir oli d'oliva)

Pelarem l'all i el picolarem ben finet. Farem una marinada amb la salsa de soja, l'oli, l'all picolat i les llavors de sèsam. Reservarem.

Bullirem amb un pèssic de sal els espinacs. Quan siguin cuits, els escorrem i els deixem refredar. Amb les mans o amb una forquilla els hi traiem tota l'aigua que tinguin. Barregem amb la marinada i ja ho tindrem llest per servir. Ho podem deixar reposar unes hores a la nevera, si ho preferim.

Seguidors