Una altra recepta del llibre de postres del Celler de Can Roca, una de les més senzilletes i sense ingredients complicats.
Ingredients (1 persona):
1 plàtan
1 trosset de veina de vainilla
Començarem per tallar els extrems del plàtan i fer després un tall de dalt a baix. Amb molta cura traurem el plàtan de la pela, intentant mantenir aquesta última també intacta. Talleu una mica el plàtan i fiqueu-hi al mig un trosset de veina de vainilla. O també podeu tallar en dos longitudinalment el plàtan.
Torneu a ficar el plàtan a dins de la pela i lligueu-ho tot amb fil d'embastar perquè ens recuperi la forma.
Enforneu a 160 uns 15 minuts. Es menja calent i al llibre recomanen acompanyar-ho de gelat, però sol està també molt bo!
2 comentaris:
Ostres, doncs si! força fàcil i estic segura que el resultat boníssim, un plàtan avainillat deliciós! un petó i feliç 2014!
Haig de provar de preparar-ne uns quants pels de casa! Petons!
Publica un comentari a l'entrada