Una altra recepta del llibre portat com a souvenir de la Calabria...ple de receptes supersenzilles amb ingredients sempre a mà!
Ingredients (4 persones):
1 conill d' 1kg aproximadament
4 o 5 tomàquets ben madurs
un grapat d'olives negre tipus Aragó
1 branca de romaní
1 copeta de conyac o de vi ranci
1 o 2 alls
En una cassola hi posem un raig d'oli i sofregim lleugerament l'all i la branca de romaní (que després retirarem). Abans que l'all sigui daurat del tot, hi afegim el conill trossejat prèviament salat i emprebrat. Quan sigui ben ros, hi tirem la copa de vi ranci. Quan s'evapori l'alcohol, hi afegim les olives negres (millor si les despinyolem) i el tomàquet pelat i tallat a trosset. Deixem que cogui a foc mitjà fins que sigui del tot cuit.
(Es pot fer també al forn: llavors , un cop tinguem els tomàquets i les olives al guisat, serà el moment de ficar-lo al forn, també a temperatura moderada)
2 comentaris:
Quin plat més bó! Tot i que a casa el fem amb pollastre!
Petons i bona setmana,
palmira
Conill i olives són dos ingredients que m'entusiasmen, així doncs no és estrany que el conill amb olives sigui un plat al què mai dic que no.
Amb olives verdes també té un gran resultat.
Una abraçada.
Publica un comentari a l'entrada