Una nova entrada del nostre capítol de "com fer?" aquest cop, molt curta i senzilleta com cal dessalar el bacallà:
Tres dies abans del dia que els volguem cuinar, agafarem els trossos de bacallà salats i els posarem amb la pell cap amunt dins d'un bol amb molta aigua fresca (l'aigua els ha de tapar completament). Cal canviar l'aigua un o dos cops. Si fa molta calor, millor els posem dins de la nevera, però si els tenim tota l'estona dins de la nevera (perquè estem a ple estiu, perquè a la cuina hi ha sempre molta activitat, etc.) i cal tenir-lo sempre dins de la nevera, caldrà posar el bacallà encara més temps abans, per tant més aviat quatre dies.
Per dessalar el congre (per fer sopes i escudelles) es encara més senzill..només cal possar-lo la nit abans en remull amb força aigua (no cal tenir-lo a la nevera). A l'endemà al migdia ja estarà hidratat i el podrem fer servir per cuinar.
1 comentari:
Ostres no ho sabia que quan el deixavem al fred tardava més... ara m'hi fixaré més!
Bona setmana!
Palmira
Publica un comentari a l'entrada