dimarts, 24 de març de 2015

Bunyols d'escarola (una altra versió)

Una altra recepta de bunyols d'escarola, aquest cop amb menys ingredients i una pasta més lleugera que aprofitava una ampolla de cervesa que havíem obert el mateix dia. No hi poso quantitats perquè es va fer una mica a ull tot.

Ingredients :
Escarola, les fulles verdes
1 all tendre
farina
cervesa
un pessic de sal

Netegem i picolem les fulles verdes de l'escarola. En una paella posem un raig d'oli i hi tirem l'all tendre net i tallat a rodanxetes. Passats un parell de minuts, afegim l'escarola i deixem que cogui. Salem i empebrem.

A part, fem una pasta amb la farina, un pessic de sal i la cervesa. Cal que ens quedi una pasta fluida. Hi aboquem a dins l'escarola i barregem bé.

En una paella, hi posem un bon raig d'oli i quan sigui ben calent, hi anem tirant cullerades de la pasta anterior. Repetim fins a acabar tota la pasta Deixem que enrossegi bé pels dos costats. Els traiem i els posem damunt d'un drap de cuina perquè absorbeixi l'excés d'oli.

2 comentaris:

Palmira http://comeconmigoelblogdepalmira.over-blog.es/ ha dit...

Aquestes receptes d'aprofitament de l'escarola sempre m'han agradat però bunyols mai els he fet a casa!
Que bons!
Petons,
Palmira

Roser Font ha dit...

ohh que bo! em recorda a la tortita de camarones però en vegà! jajaj ha de ser un vici! apuntat quan l'escarola fagi figa! petons

Seguidors