dilluns, 16 de març de 2015

Tofu amb gingebre


Aquest plat el varem tastar per primer cop en un restaurant vegetarià...el gingebre fresc li dóna un toc realment bo!

Ingredients (2-3 persones)
1 paquet de tofu
1 trosset petit de gingebre fresc
3 cullerades de salsa de soja
1 cullerada de mirin (o de xerès o de vi blanc)
1 cullerada d'oli
1 bitxo (opcional!)

Començarem, unes hores abans, per treure el tofu del paquet i fer-lo escòrrer de l'aigua que fa. Per això, el podem possar damunt d'un paper de cuina, drap o colador amb un pes al damunt per ajudar a treure-li tot l'aigua.

Passat unes hores, el tallem a daus i el posem a marinar amb el gingebre ratllat, la soja, el mirim , el bitxo i l'oli. Cal que passin un parell d'hores com a mínim i li haurem d'anar donant la volta.

En una paella, hi aboquem oli i quan sigui calent, hi tirem els daus  de tofu escorreguts. Quan sigui dauradet de totes bandes el retirem i a l'oli de fregir-lo i aboquem el suc de la marinada.Ho deixem reduir i ho aboquem pel damunt del tofu.

2 comentaris:

Palmira http://comeconmigoelblogdepalmira.over-blog.es/ ha dit...

La millor recepta per menjar tofu, és la meva preferida, a més de senzilla molt perfumada!
Una abraçada,
Palmira

A mossegades ha dit...

No ho he provat mai com tu dius Anirac, però el tofu queda be amb tantes coses que m'imagino que deu quedar mot gustos!
Anna

Seguidors