dilluns, 13 de juliol del 2015

Coca d'albergínia amb ras-el-hanout

Una recepta amb un toc exòtic..el ras-el-hanout, aquesta barreja d'espècies és molt popular a la cuina del Màrroc i aprofitant que en teniem per cas hem decidit aprofitar-la per amanir una coca d'albergínies.


Ingredients (2-3 persones)
250 g de farina
125 g de cervesa
50 g d'oli d'oliva

1 albergínia grossa
ras-el-hanout al gust

Començarem per pelar i tallar a làminies l'albergínia. Salarem i deixarem que perdin amargor.

Després passarem a preparar la pasta; com que duu cervesa no ens caldrà ni posar-hi llevat. En un bol, posem la farina i la sal, hi afegim l'oli i la cervesa, barregem fins a formar una pasta amb consistència que es pogui escampar fàcilment amb la mà o el corró de cuina però que mantingui la forma. Deixem reposar uns 20 minuts.


Passat aquest temps, estirem la pasta amb l'ajut d'un corró i la posem damunt d'una llauna que pugui anar al forn prèviament untada d'oli. Escampem pel damunt les albergínies , amanim amb sal i ras-el-hanout i un raig d'oli. Posem al forn a 190 (ja calent). Ho deixem fins que les albergínies siguin ben cuites i la pasta torradeta.

Traiem del forn i amanim amb un altre raig d'oli.

3 comentaris:

trifasic de baileys ha dit...

jo també tinc aquesta espècie i he de dir que la faig servir força sovint! és bonissima a les verdures! petons

Unknown ha dit...

Nyammmmm quin amossegada li faria a aquesta coca, fa molt bona pinta!!
Anna
http://amossegadetes.blogspot.com.es/

anirac ha dit...

hola,

sí. la veritat és que combina molt bé amb les verdures...i amb les albergínies sobretot, pel meu gust!!

Seguidors