dijous, 6 d’abril de 2017

Anguiles en escabetx


Seguim amb les receptes del Delta de l'Ebre i , més concretament, receptes amb anguila. En aquest cas, una de ben senzilleta de fer: un escabetx.

Ingredients (1-2 persones):

1 anguila si pot ser gruixudeta
3.4 alls
3-4 fulles de llorer
1 pesteta (o sigui un bitxo)
1 culleradeta de cafe de pebre vermell
1/2 got d'oli
una mica menys de 1/2 got de vinagre
uns quants grans de pebre negre


En una cassoleta de fang, posem l'oli i deixem que s'escalfi. Quan estigui calent, hi afegim l' anguila (prèviament neta i tallada a trossos), el vinagre, el pebre negre, el bitxo, el llorer, els alls, el vinagre i finalment el pebre vermell.
Abaixem el foc i deixem que cogui a foc suau. Fer d'un dia per l'altre.

Seguidors