dimarts, 25 d’abril de 2017

Carxofes arrebossades (una altra versió)

Una altra manera de fer les carxofes arrebossades, aquest cop aprofitant el sifó per a fer la pasta més lleugera.Enspoden servir així com a acompanyant o picapica durant el vermút.

Ingredients:

carxofes
farina
sifó
1 ou

llimona
julivert

Tallem i preparem les carxofes tallant-les a rodanxes fines. Les deixem en aigua amb llimona i julivert per evitar que ennegreixin.

Preparem una pasta amb farina, un pessic de sal, sifó i un ou batut. Cal que ens quedi fluida però no molt, per arrebossar bé les carxofes.

Posem una paella amb oli al foc i mentrestant, submergim les carxofes a la pasta perquè les impregni bé per totes bandes. Quan l'oli sigui calent, fregim les carxofes fins que tinguin un bonic color daurat.

Les traiem del foc i les posem damunt de paper absorbent per retirar l'oli sobrer. Servim encara calentes.

Seguidors