dimecres, 6 de desembre de 2017

Llengua de vedella amb vinagreta


Una recepta molt popular a l'Argentina i força fàcil de fer. La llengua de vedella es troba a les carnisseries i , normalment, es ven crua, tot i que es possible que a les tripaires de la plaça les pogueu trobar ja cuites

ingredients (4-5 persones):
1 llengua de vedella
2-3 alls
oli i vinagre
coriandre fresc (o julivert, si ho preferiu)
2 ous durs (opcionals)
bitxo (opcional)
llorer (per bullir la llengua)

Començarem per bullir la llengua , això es pot fer el dia abans. La bullirem amb molta aigua, un raig de vinagre per fer-la més tendra i llorer. Compte! que ens caldrà ben be un parell d'hores.

Fem una vinagreta amb 50% d'oli i 50% de vinagre, all trinxat, coriandre ben trinxat i si ho volem, els ous durs també ben trinxat. Barregem tot, salem i empebrem i si cal hi afegim el bitxo trinxat també.

Quan la llengua sigui freda, la pelem (cal treure-li la part que es correspon amb les papil·les gustatives) i tallem a talls el més fins possibles. Amanim amb la vinagreta i deixem reposar una horeta abans de servir.

Seguidors