Aquesta recepta l'hem treta d'un bloc valencià molt i molt interessant "del rebost al celler", però n'hem fet una versió lliure perquè no estem acostumades a coure pop i ens va fer una mica de respecte posar-lo en cru directament tal i com diu la recepta original...
Ingredients (2-3 persones):
1 pop d'un 1 kg i mig aproximadament
3-4 tomàquets ben madurs
3-4 alls
1 got de vi negre
1 culleradeta de cafè de pebre vermell dolç
Comprem un pop i n'aprofitem només les potes; de la bossa en podem fer un arrosset per exemple o en fem trossos i també la cuinem.però abans, caldrà bullir-lo, es clar!
Per bullir el pop, ho podem preguntar al peixeter, però bàsicament es omplir una olla amb força aigua quan comenci a bullir, posem tres cops el pop agafant-lo per una de les potes i després deixar-lo coure una estona fins que sigui cuit.
En una cassola de fang, posem els alls sencers aixafats, oli, el pop, el pebre vermell i tomàquet a trossos. Deixem coure i quan el suc comenci a concentrar-se, hi afegim el vi negre i deixem que segueixi coent.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada