Una forma un xic diferent de menjar el verat...fins ara en plena temporada. si ho preferiu, podeu demanar al peixater que us en tregui l'espina i serà de més fàcil coure i menjar...
Ingredients (per persona):
1 verat per persona
10-12 avellanes
1 tros d'una llesca de pa seca
un raig de vi blanc
una mica de farigola
Farem una picada amb la molla de la llesca de pa, la farigola i les avellanes i la reservarem
En una safata que pugui anar al forn i ho posem un fil d'oli i el verat salat i empebrat. Hi escampem pel damunt la meitat de la picada, amanim amb una mica d'oli, el raig de vi blanc i la resta de la picada. enfornem a 180 g uns minuts fins que sigui cuit el verat (el temps dependrà del forn i de si el posem amb o sense espina). Servim!
1 comentari:
Quina recepta tan bona i diferent.
El problema de fer verat i sardina, és que normalment es fa fregida i si no convé, llavors malament, s'acaba per no menjar-ne mai!
Feia dies que no passava pel teu bloc, quin munt de receptes tan atractives, sobre una base de cuina tradicional.
Gràcies!
Marta Ballester
Publica un comentari a l'entrada