dissabte, 12 de juny del 2021

Verat al forn amb picada d'avellanes

 

Una forma un xic diferent de menjar el verat...fins ara en plena temporada. si ho preferiu, podeu demanar al peixater que us en tregui l'espina i serà de més fàcil coure i menjar...


Ingredients (per persona):
1 verat per persona
10-12 avellanes
1 tros d'una llesca de pa seca
un raig de vi blanc
una mica de farigola

Farem una picada amb la molla de la llesca de pa, la farigola i les avellanes i la reservarem

En una safata que pugui anar al forn i ho posem un fil d'oli i el verat salat i empebrat. Hi escampem pel damunt la meitat de la picada, amanim amb una mica d'oli, el raig de vi blanc i la resta de la picada. enfornem a 180 g uns minuts fins que sigui cuit el verat (el temps dependrà del forn i de si el posem amb o sense espina). Servim!

1 comentari:

MBG ha dit...

Quina recepta tan bona i diferent.
El problema de fer verat i sardina, és que normalment es fa fregida i si no convé, llavors malament, s'acaba per no menjar-ne mai!
Feia dies que no passava pel teu bloc, quin munt de receptes tan atractives, sobre una base de cuina tradicional.
Gràcies!
Marta Ballester

Seguidors