dijous, 23 de gener del 2025

Calamarsets amb ceba i vermut negre

 

Un plat força senzillet de fer...Demanarem al peixater que ens netegi els calamarsets. Si no hi ha calamarset, podem fer-ho amb calamars a rodanxes...


Ingredients (2-3 perones):
400 gr de calamarsets
1 got de vermut
1 ceba ben grossa
1 fulla de llorer

En una cassola amb tapa, sofregirem la ceba tallada a juliana o a llunes, com ens agradi més, juntament amb la fulla de llorer i prèviament salada. Quan comenci a agafar color, hi afegim el vermut i deixem que redueixi. Quan l'alcohol hagi desaparegut, hi afegim els calamarsets i deixem que faci tot xup-xup. a foc baix i tapadet. Si ens quedem sense suc, millor afegir una mica més de vermut. Salem i empebrem de nou al fina, perquè si no, el calamar s'endureix.

Seguidors