dissabte, 16 de febrer de 2013

Galtes amb oli picant

Aquesta recepta és una manera senzilla de menjar galtes de porc. Es pot fer a la graella o a la planxa.  Podem acompanyar-la amb una amanida, una escalivada o unes verdures a la graella o a la planxa.

Ingredients (per persona):
1 galta de porc
oli d'oliva
bitxo
farigola
pebre negre en gra

El dia abans, es posa una mica d'oli al foc amb el bitxo, la farigola, uns grans de pebre negre i , si volem, alguna altra espècie. Deixem que l'oli s'escalfi una mica, però que no bulli. Reservem i deixem refredar.

El dia que volgem menjar-nos la galta, li fem uns talls en forma de quadricula perquè es cogui millor, la salem i la empebrem al gust. Escalfem la planxa (en el nostre cas) i untem amb l'ajut d'un pinzell sucat amb l'oli picant.

Posem la galta a la planxa i deixem que es cogui. De tant en tant, pintem la superfície amb l'oli i l'ajut del pinzell. Quan sigui cuita, la traiem i ja estarà llesta per menjar.

Seguidors