divendres, 26 de gener del 2018
Truita de nyàmeres
Les nyàmeres o carxofes de Jerusalem són uns tubercles amb un lleuger gust a carxofa no gaire coneguts i una mica difícils de trobar al mercat, però aquest cop vam tenir sort i em varem trobar a una coneguda cadena de menjar eco que hi ha a Barcelona. Vam decidir fer-ne una truiteta..
Ingredients (1 persona):
2 ous
1 raig de llet
2 o 3 nyàmeres segons tamany
Netegem bé les nyàmeres i les pelem i tallem a llesquetes primes. Això és un xic entretingut perquè les nyàmeres tenen un aspecte més semblant al gingebre que no pas a les patates o moniatos.
A part, batrem els ous amb una mica de llet per amorosir-los i els salarem lleugerament.
En una paella no gaire grossa, posarem un raig d'oli i courem les nyàmeres. Quan siguin cuites i rosses, hi abocarem els ous i procedirem a fer una truita com si fos de patates o similar. És a dir, caldrà voltejar-la quan sigui cuita d'una banda amb l'ajut d'un plat i un bon cop de canyell!
Servim quan sigui cuita al gust.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada