dimarts, 4 de febrer de 2014

Taronges cremades

Unes postres senzilles i que aprofiten la temporada de taronges! Veureu que no tenen gaires complicacions.

Ingredients:
taronges
sucre
canyella (opcional)

un cremador o un bufador

Pelem les taronges, mirant de treure'ls-hi el màxim de la part blanqueta que tenen entre la pela i el grill. Tallem a rodanxes. Empolsinem molt bé amb sucre (i podem afegir-hi una mica de canyella si ens agrada).

A part, fem que la pala del cremador es torni ben roenta. Cremem el sucre com si féssim crema cremada  i ja ho tenim!

2 comentaris:

Mònica Tarradellas ha dit...

La provaré aquest cap de setmana! A les nenes segur que els encanta! Petons!

Georgina Cuina del Marroc ha dit...

Quines postres més senzilles i sorprenents! Tinc moooltes ganes de provar-ho! Mersi per compartir!

Seguidors